Götheborgske Spionen — Göteborg

Studenttidningen Götheborgske Spionen söker styrelse!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du intresserad av att vara med och utveckla Spionen och samtidigt få erfarenhet av styrelsearbete? Är du bra  på marknadsföring eller ekonomifrågor? Då är det hög tid att nomineras till Spionens styrelse!

Götheborgske Spionen är en partipolitiskt och religiöst obunden webbpublicering som riktar sig till studenter och doktorander vid Göteborgs universitet. Huvudman för föreningen är Göteborgs universitets studentkårer.  Spionen drivs av en ideell förening, vars styrelse består av ideellt engagerade, både studerande och yrkesverksamma. 
Spionens redaktion består av en chefredaktör och ansvarig utgivare samt en digital redaktör och reporter och ett flertal reportrar som frilansar eller arbetar vid behov. 
Styrelsens roll är att vara arbetsgivare för redaktionens anställda – löneförhandla, hålla utvecklingssamtal, nyanställa. Vi fattar också de strategiska besluten kring föreningens budget, utgivningssatsningar och marknadsföring. Styrelsen finns till som stöd och bollplank för redaktionen medan ansvaret för det löpande redaktionella arbetet ligger på chefredaktör och ansvarig utgivare. 
Styrelsen brukar träffas ungefär en gång i månaden, ibland fysiskt, ibland digitalt. Vi söker särskilt dig med erfarenhet av personal och arbetsmiljöansvar eller kunskap om ekonomi och marknadsföring.
Uppdraget är helt ideellt, men du får möjlighet att lära dig driva ett medieföretag, ha arbetsgivaransvar och lägga budget. Engagemanget ger dessutom inblick i vad som är på gång på Göteborgs universitet och i studentvärlden.

Läs spionen.se och lyssna på vår Kårrespondenterna https://open.spotify.com/show/5Rz6Zz537CubNCR6nZnoq3?si=14ced9f74af14534&nd=1 för att bilda er en bättre bild av vad Spionen är idag.
Vi finns också på sociala medier:
https://www.facebook.com/gbgspionen/
https://www.instagram.com/spionengotheborgske/

Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

4 tillfällen per termin á 2 timmar per tillfälle med styrelsemöten. Dessutom tillkommer en del arbete mellan mötena, såsom att skriva kontrakt eller lägga upp en budget för verksamhetsåret.

När och var sker uppdraget

Vi kommer överens om det tillsammans.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

ABF Norra Stockholms län

Hantverkssvenska

 • Integration och asylsökande
 • Kultur
 • Upplysning och folkbildning
Plats Solna

ABF Norra Stockholms län

Sagostunder

 • Barn och ungdom
 • Integration och asylsökande
 • Social gemenskap
Plats Solna